Passepartout lijst

Een passepartout lijst laat een veelzeggende ruimte om uw kunstwerk. Bij Star Frame heeft u de keuze uit vele soorten en kleuren karton. Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn de sleutelwoorden van onze lijstenfabriek.

Passepartout lijst op maat

Star Frame is een lijstenmaker met een eigen fabriek. Dit betekent dat wij direct met onze complete voorraad aan de slag kunnen, om vrijwel iedere passepartout lijst op maat te maken. Voor specifieke vragen zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 0180-590808.

Eigen distributienetwerk

Om niets aan het toeval over te laten, hebben wij een eigen distributieroute gecreëerd. Eens per week doen wij de centrale en zuidelijke provincies aan. U kunt uw bestelling dan afhalen bij één van de aangesloten dealers. Wenst u uw houten lijsten direct aan huis of op kantoor te ontvangen, dan kunnen wij de bezorging uitbesteden aan een koeriersdienst.

Star Frame levert aan:

  • Detailhandel
  • Interieurbouwers
  • Projectonwikkelaars
Bent u benieuwd naar de prijzen van onze passepartout lijsten? Vul de gewenste grootte in van uw lijsten en vraag online een offerte aan. Binnen 1 werkdag ontvangt u onze prijsschatting.
Online catalogus
kliklijsten

Trefwoorden voor deze pagina:

Linkpartners: