Lijsten online

Heeft u meerdere lijsten nodig voor een project of de wederverkoop? Bestel uw lijsten online bij Star Frame. In onze moderne fabriek hebben wij de beschikking over de beste materialen en machines.

Bekijk onze 1000+ lijsten online

Star Frame koopt de materialen voor o.a. houten lijsten op verschillende plekken in Europa en Azië in. In ons magazijn hebben wij de beschikking over meer dan 1000 materialen. Bekijk onze collectie op deze website en vraag meteen een offerte aan. Heeft u eenmaal een bestelling voor lijsten geplaatst, dan kunt u deze ophalen bij één van de dealers in ons netwerk.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Lijsten online aanbieden: niet iedere lijstenmaker durft het aan. Star Frame wel. En om uw twijfels weg te nemen, bieden wij een hoge mate van service. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. Kwaliteit in uitvoering en dienstverlening horen daar bij. Met een eigen transportdienst nemen wij het zekere voor het onzekere. Geen wonder dat zoveel klanten steeds weer bij ons terugkeren.

Onze aanpak:

  • Flexibele en snelle werkwijze
  • Afspraak is afspraak
  • Strikte eindcontrole
  • Eigen logistieke dienst
Heeft u nog vragen of wenst u advies te ontvangen? Bel dan met uw lijstenmakers: Henk of Gertjan van de Schans. U bereikt hen op tel. 0180-590808.
Online catalogus
kliklijsten

Trefwoorden voor deze pagina:

Linkpartners: